top of page

DENTAL  STEALTH® E' PIU' FACILE!

 

PREVENTIVI

SMART

 

Me metoden e  Preventivit Smart, në pak minuta pacienti do marri koston e trajtmit. Nuk nevojitet të prisni shumë ditë për të marë preventivin e trajtimit tuaj ortodontik. 

  Tani, në kohe reale, dentisti mund tju sugjerojë trajtimin me drejtues të padukshëm dhe tju komunikojë koston në pak minuta .

ATASHMENTET

STICK-ON

 

Me Sistemin Atashmentet Stick-on

Functional Research eshte firma e pare dhe e vetme, ne nivel boteror, ti propozoje klienteve te saj nje sistem ngjitjeje te atashmenteve, te thejshte, te shpejte dhe te sakte.

Bashke me drejtuesit e padukshem, do ju jepet nje model me atak ne komposite te futura ne te dhe gati per ngjitje.

  

DISINSERIMENTO

SNAP 

 

Me sistemin  Snap, për te hequr maskerinen  nga goja është një lojë fëmijesh! Një ganxhë e vogel tek maskerina lejon heqjen e thjeshte të maskerines. Dhe kjo është praktike ekskluzive e maskerinës transparente të Dental Stealth®.

Me Dental Stealth®, Dentisti ka mundësi të diskutojë direkt me teknikun ortodontik që do bëjë punimin.
Projekti dhe punimi do ndiqen nga teknikë ortodontik shumë të specializuar, gjithmonë të azhornuar, që bashkëpunojnë cdo ditë me reparte të zhvilluara dhe inovativ .

Të gjitha këto garantojnë që Studiot Dentare të kenë një rritje kostante kualiteti që është e domosdoshme për suksesin e cdo trajtimi.

Sistemi digital 3D Dental Stealth®, është i sakte dhe preciz, ideal për të marë rezultate maksimale.

FAZAT E TRAJTIMIT

Preventivi SMART

 

Ne pak minuta mund ti komunikoni pacientit tuaj preventivin dhe kohezgjatjen e terapise.

Dergoni 6 foto me WathsApp te harkadave dentare per trajtim ne numrin 

+355 69 63 66262

Marrja e masës me teknikën e masës së dyfishtë

 

Merrni masen pacientit tuaj me teknikën e "Mases se dyfishtë". Dental Stealth® ka qënë firma e parë italiane që propozoi sistemin e marjes së masës me letren e celefonit. 

*  Përvec materialeve të propozuara në video mund te përdoret me sukses klasiku Putty i ribazuar me material precizione më të butë.

Na dërgoni masat e juaja nëpërmjet korrierit tonë

 

telefononi numrin

+355 69 63 66262

për të kerkuar tërheqjen e masave.

Do ju sjellim korrierin tonë pa pagese.

Në pak ditë do merni projektin per trajtimin

 

Bashkë me projektin do ju dergojmë dhe filmin virtual që ju

mund tja tregoni pacientit tuaj. 

 

 

Dorëzimi i maskerinave

 

Maskerinat e padukshme do ju dërgohen bashkë me modelin e referimit (prototipi). Kjo i lejon Dentistit  të mbajë nën kontroll  progresin e lëvizjes së dhëmbeve në cdo nderrim te maskerines.

 

 

 

aligner  DS box.png
bottom of page