top of page
allineatore web3b2.jpg

Zbuloni perse sot me
Drejtuesit e Padukshem
Dental Stealth® është
gjithcka më të lehtë!

 

Brochure Dentisti
Brochure pazienti

Dental Stealth® është
thjeshtësi, komoditet dhe siguri.
Sistemi ynë, i lehtë, i përshtatshëm dhe i sigurt që përshtatet me shumë lloje pacientësh. Për më tepër ne kemi zhvilluar një teknologji të re të vendosjes direkt të atashmentëve për të thjeshtësuar punën e Dentistëve, është një sistem për vendosjen dhe heqjen e maskerinave transparente për të siguruar dentistin dhe pacientin thjeshtësi, rehati dhe efektivitetin, gjithmonë.

MASKERINAT DENTAL STEALTH®

efIkasitet

 

Dental STEALTH® është një sistem trajtimi ortodontik qe arrihet nëpërmjet një sekuence maskerinash transparente dhe shumë të holla të ndërtuara në bazë të një set-up (sistemi i drejtimit dentar) gradual, me anë të mikro lëvizjeve të përcaktuara nga software të sofistikuar. Maskerinat transparente ndryshohen çdo 2/3 javë dhe gradualisht çojnë dhëmbët për të marrë pozicionin e duhur.

 

konfort

 

Maskerinat jane ndërtuar që të puthiten në mënyrë të përkryer në sipërfaqen e dhëmbëve, duke i mbeshtjellur dhëmbët  me një material të lemuar në mënyrë perfekte dhe me borde të rrumbullakosura për të mos i dhënë asnjë shqetësim gjuhës. Në nivelin e qafes së dhëmbëve, si nga ana e jashtme dhe e brëndshme e dhëmbit maskerinat transparente janë modeluar per te mos ngjeshur papilat dhe gingivat, dhe të mos lejojë akumulimin e pështymës dhe te pllakës bakteriale.

transparencë

 

Materiali i përdorur për ndërtimin e maskerinave dhe metoda e përdorur për to bejne të mundur që maskerinat Dental Stealth® të jenë absolutisht më transparentet, kjo për shkak të siperfaqes pa rriga të maskerinave. Rriga të tilla në siperfaqe të pranishme  tek maskerinat e konkurrencës janë shkak i grumbullimit të pllakes, te qendrimit te peshtymes dhe për rrjedhoje  të sverdhjes së maskerinës.

Për Dental Stealth® më transparente do te thote më e paster!

bottom of page