top of page

Për të kuptuar veçantitë që diferencojnë
Dental Stealth®
nga teknikat tradicionale me maskerina seriale, shkarko PDF informuese.

BOX%205_edited.jpg

Dental Stealth® është një sistem trajtimi ortodontik që lejon drejtimin e dhëmbëve dhe korrigjon okluzionin pa prishur estetikën dhe fonetiken

   Trajtimi ortodontik arrihet nga një sekuence maskerinash transparente të holla të ndërtuara në bazë të një set-up (sistemi i drejtimit dentar) gradual, me anë të mikro lëvizjeve te përcaktuara nga software të sofistikuar. Maskerinat ndryshohen çdo 2/3 javë dhe gradualisht çojnë dhëmbët të marrin pozicionin e duhur.Dental Stealth® është një trajtim ortodontik i personalizuar dhe efektiv, i rehatshëm, i lëvizshëm dhe pothuajse i padukshëm.


Një pozicionim virtual i të gjithë harkadës dentare do ju tregojë paraprakisht spostimet e dhëmbëve gjatë terapisë. Në këtë mënyre mund te keni nje tregues se si do jetë buzëqeshja juaj në fund të trajtimit.
Dhëmbët tuaj do levizin maskerinë pas maskerine, deri ne momentin që do jenë drejtuar në pozicionin korrekt të zgjedhur nga dentisti juaj.​

Ajo cfarë e dallon Dental Stealth nga maskerinat e tjera është thjeshtësia e përdorimit nga pacienti dhe lehtësia e procedurave lidhur me punën e dentistit. 

 

Preventiv në pak minuta. Lidhje e lehtë dhe të shpejtë të Atashmenteve të ndërtuar nga reparti Teknik i Dental Stealth® i  Functional Research. Heqje e lehtë dhe e shpejtë e maskerinave nga ana e pacientëve.   

CFARE JANE MASKERINAT

DENTAL STEALTH®?

bottom of page